Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit augustus, 2008 tonen

Weer thuis!

We zijn er weer!!! Heel erg jammer dat de vakantie weer voorbij is, maar ook wel weer lekker om thuis te zijn! Je eigen spulletjes en luxe dingen weer om je heen! Ik heb niet zoveel foto's gemaakt (300) maar dat komt omdat we er al eens geweest zijn.... Ben ze nu aan het oploaden om meteen te bestellen zodat ik zo snel mogelijk mijn travel journal af kan maken... Heb er zin in! Heb het scrappen echt gemist! Nu rustig alles bijlezen en de was en rommel opruimen en maandag weer aan het werk en dinsdag Lotte naar school! Spannend!! Fijn weekend iedereen!

Vakantie!!!!!

We hebben nu heerlijk vakantie! Eerst nu een weekje thuis hoop dingen nog doen en regelen maar als er even een momentje tijd is probeer ik te scrappen.... Gisteravond kwam Barbara hier heel spontaan scrappen en is deze lo geboren! In het echt is hij heel zoet, maar krijg hem moeilijk op de foto nu...

Oké oké...

... Ik moet toegeven dat ik gisteravond toch nog even heb gescrapt! Tussen het bellen en msn'en en praten door! Maar ben wel tevreden! Hij hangt nu aan de muur:

Einde van de week....

En ik ben blij toe! Wat een week zeg.... Maargoed, op scrap gebied niet zoveel te melden! Het komt er niet van, en als het kan heb ik er geen zin in.... Ik moet alleen zorgen dat mijn travel journal af is voor volgend weekend.... Dan gaan we naar Frankrijk!!! Heerlijk! Ik hoef alleen dit weekend nog te werken en dan hebben we al vakantie! Ik heb mijn moeder een 'paar' haak patroontjes opgestuurd, en wat denk je? Ze heeft een nieuwe hobby! Kijk maar: Super blij ben ik er mee! Heel erg bedankt ma! En ik had een lo van Loïs gemaakt, de dochter van mijn vriendin en vond hem wel geinig dus had ook zoiets voor Lotte gemaakt: Nou bedankt weer voor het lezen en ik wens iedereen een fijn weekend!!!!