Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart, 2009 tonen

Hihihi

Nou ik heb heel wat moet praten hier om de foto's op mijn blog te mogen zetten maar het mag! Jan vind het hele stomme foto's maar we hebben zo'n lol gehad!!! Het is alweer eventjes geleden hoor maar moest ze gewoon scrappen! ik heb deze lo gemaakt nav de sketch die Judith heeft gemaakt! Zo leuk zijn die! Kom op Judith ik ben toe aan een volgende! :D En deze heb ik gemaakt voor de wedstrijd van het BOM forum! Het woord is cute/ schattig! Op de foto had ik ineens mijn vriendinnetje Elise aan de telefoon en dat waren zulke lieve geluidjes! Bedankt weer voor het kijken en een fijn weekend allemaal nog!!

Lift dare

Op het BOM forum doe ik mee met een lift dare. Dit was mijn uitdaging: En dit heb ik gemaakt: Krijg het weer moeilijk op foto natuurlijk maar is een kleine foto van mijn opa en oma uit '69!Gisteravond was Barbara hier en heb ik dus lekker even kunnen scrappen! De 2de lo is bijna af, ga ik vanavond mee verder! Bedankt voor het lezen weer! Fijne week!

Online crop en pasen!

Gisteravond heb ik meegedaan op het BOM forum met een online crop! Meestal is dat niets voor mij en lukt het me niet om te scrappen en te kletsen maar volgens mij ging het gisteravond wel lekker! Vooral het scrappen! Ik was gewoon optijd klaar en ben erg tevreden! Jammer dat je een lo nooit zo goed op foto krijgt... ( tenminste ik dan! ;-) ) Deze is het geworden en de foto is best speciaal voor mij! Mijn schoonmoeder is helemaal verliefd op rozen en heeft bijna alles ervan, vandaar deze broche, past precies bij haar! En verder zijn we hier in huis druk met voorbereidingen van een nieuwe schutting in de tuin en ben ik de kapstok aan het verven! Van grenen naar wit! Eindelijk de stoute schoenen aangedaan! En we zijn weer in de paassfeer hier! Lotte heeft dit keer de takken versierd en hij is weer erg vrolijk! Is het bij jullie ook al voorjaar of ben ik gewoon weer erg vroeg? Nou iedereen weer bedankt voor het lezen en een fijne week nog!

Secret lift

Ik heb meegedaan met een secret lift op het BOM forum! Nu iedereen uit mijn groepje klaar is kan ik hem laten zien! Ben er zelf erg blij mee, maar komt ook omdat ik de foto's zo leuk vind! Mijn broertje en Lotte hadden zo'n lol op de slee en op het ijs! Iedereen vast een heel fijn weekend!

Madurodam!

Foto's liggen al vanaf afgelopen zomer klaar maar vind het zo moeilijk om iets met geel te doen... Na heel lang zoeken toch nog wat geel tussen al mijn papier gevonden en ben nu redelijk tevreden! Hier zie je mijn vader en moeder die Lotte een dagje mee hadden genomen naar Madurodam: een echt Hollands uitje! Bedankt weer voor het lezen en de leuke berichtjes!!!

Weer gescrapt!

Ja ik heb het weer terug!!! De zin om te scrappen! Ik ga gewoon zitten en laat me uitdagen door sketchen! En als je dan eenmaal bezig bent is het weer heerlijk! Deze gemaakt nav een sketch die Judith me had gestuurd: En deze zelf gemaakt: En weet je?? Er is er nog eentje in de maak! Heb nu alweer zin in vanavond!!! :D En van Judith heb ik een award gekregen! Bedankt!!! Ik geef hem door aan: Alice Chantal Fauve Iris Jackie Liesbeth Jolanda Maaike Marga Romy Bedankt weer voor het lezen en allemaal een hele fijne week!

Jippie!!!!

Ik heb gewonnen bij Dare to use color met deze: De uitdaging was om de kleuren wit en zilver te gebruiken! Kwam mooi uit om dit kistje te maken om mijn schaatsfoto's in te doen! Nou.... ik ben helemaal blij!! Bedankt meiden! En verder? Nou niet zoveel.... Heb gister een lo gemaakt maar krijg geen mooie foto's nu! Vanmorgen met Barbara naar Scraptactular geweest... Jammer, elke keer als ik een nieuwe winkel hoor/zie is dit omdat ze gaan sluiten.... Wel wat spulletjes gekocht: Hier zitten ook de spulletjes bij die ik bij Romy heb gekocht! Ik ben zooooo verliefd op de cupcakes brads! Nogmaals bedankt Romy!! En als ik aan mijn moeder vraag of ze weer een voorraadje wil maken met hartjes/ sterren en cupcakes krijg ik een paar dagen later dit: Ma geweldig, dank je wel!!! En als laatste: Tante Ria, ik weet dat je mijn blog leest dus bij deze nogmaals gefeliciteerd!!!! Iedereen een heel fijn weekend en bedankt voor het lezen!