Doorgaan naar hoofdcontent

Happy

Gewoon weer even een lo tussendoor gemaakt van de week! Ik ben nog steeds flink aan het ruimen en organiseren! Hierover later meer! ;) Met natuurlijk vóór en na foto's!
Heerlijk weer even een lotte lo! De kleuren komen in het echt mooier uit maar foto's maken van een lo blijft lastig! Pl van deze week is wel af alleen de journaling nog dus die volgt ook! Bedankt voor het langskomen en een fijne dag! Doei doei

Reacties

Unknown zei…
love this!!! the stripes and those banners...awesome!!
Monique zei…
Erg leuk! Leuk met die banners, leuke kleurencombi!!
Wow wat een leuke layout!
groetjes Liesbeth
Manja zei…
Gave lo weer, en wat een mooie foto, wat een leuk jurkje heeft Lotte aan zeg!
Groetjes Manja
Maaike zei…
Leuke frisse lo hoor! Ik vind het super dat je het aangedurfd hebt om die donkere letters te gebruiken. Ze vallen nog op ook! Top!
Unknown zei…
Mooi lootje geworden heerlijke kleurtjes.
groetjes,Lean
Je@net zei…
Wat een gave lo, Miranda! Lekker frisse kleurtjes en wat een lieve foto!
marlies zei…
huh ? ik dacht dat ik hier al gereageerd had.
Vind het een super lo ! Mooie kleuren combi.. .top !
Johanna zei…
Leuk dat grijs met roze!! :)
Groetjes, Johanna
Thamar, zei…
hoi hoi

nog van harte gefeliciteerd met jop. Wat heb je het weer top voor elkaar mooie taart en gave traktaties mens je bent er maar weer druk mee.
Je pl gaat ook als een tierelier gaaf hoor. Ik kom altijd tijd te kort. Wij gaan as vrijdag aan de slag in het huis ik zie er wel tegenop de keuken, gang en toilet alles wordt eruit gehaald. Je snap wel dat wij de eerste weken in ons huis gaan kamperen.hihi of huil huil ik weet het nog niet. gr thaam
Inge zei…
Wat een onwijs leuke Lo weer!!! leuke kleuren ook!

Liefs Inge

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!